Långören

Vinterbonade, smakfullt inredda stugor i traditionell stil

 

 

Långören erbjuder ett komfortabelt boende i gammaldags miljö. Stugorna byggs enligt äldre modell av skärgårdstorp och uppfyller klassificeringsnormerna för 5 stjärnor som fastställts av Visit Åland. Inredningen kommer att innehålla lokalproducerat hantverk och särskild vikt läggs på små detaljer.

 

Varje stuga, totalt 4 stycken, får en egen naturlig tomt nära strand utan insyn av grannar.

 

Området Långören är ca. 40000 m2 och består av grönskande backsluttningar, samt vackra klippor och strandområden. Det betyder att förutom gemytliga tomter finns det också strövområden, badstrand och badklippor i söderläge. Området gränsar till en insjö som speciellt under våren har ett rikt fågelliv, samt för den fiskeintresserade finns möjligheten att dra upp middagsgäddan från egen strand.

 

Första stugan blir färdigt under våren 2015.

 

Mer information kan fås via mail info(at)skargardsturism.ax eller telefon.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *